Gratis parkeren in heel Bennekom!

Bennekoms nieuws

Vaderdag actie : Win 1 van de 75 Bennekomse horeca cadeaubonnen! 

Heb jij een lieve vader of andere belangrijke man in je leven die je met Vaderdag graag in het zonnetje wil zetten? Deel dan met ons waarom hij de liefste vader of andere belangrijke man in jouw leven is en win 1 van de 75 horeca cadeaubonnen ter waarde van €25,-.

 

Lees meer...

Bevrijdingsfestival 5 mei 2023

Triple B Big Band Bennekom heeft een lange traditie van verbondenheid met het thema vrijheid en herdenken. Dit jaar organiseert Triple B een bevrijdingsfestival ‘Freedom Jazz’ met een drietal bigbands bij de muziektent aan het Van Slooten plein. Daarnaast zijn er die avond optredens van jazz combo’s in groepsrestaurant A&A aan de Veenderweg. In overleg met de lokale middenstand zijn er mogelijk nog koffiestands en een ijscokar aanwezig op het Van Slootenplein.

Lees meer...

Zaterdag 3 juni Lekker Bennekoms

Op zaterdag 3 juni a.s. staat ,,Lekker Bennekoms” weer op de agenda in het centrum van Bennekom. Vanaf ‘s middags 16.00 tot 22.00 uur. Het van Slootenplein wordt omgebouwd tot een sfeervol terras met gezellige zitjes en statafels en vanuit de muziektent klinkt live muziek. Diverse Bennekomse horecaondernemers verzorgen met veel zorg voor u de lekkerste gerechtjes. De vrijwilligers van Lekker Bennekoms achter de bar verzorgen voor u de drankjes. De hapjes en drankjes betaalt u met muntjes die bij de centrale kassa te koop zijn op het evenementen terrein. De wegen en fietspaden rondom het van Slootenplein zijn vanaf 12.00 uur afgesloten voor alle verkeer.

Lees meer...

Feestmaandactie

Tussen 5 en 31 december ontvang je bij iedere aankoop vanaf 15 euro in één van de winkels in het Bennekomse centrum een lot. Wekelijks worden er 200 Bennekom cadeaubonnen ter waarde van 10 euro en 15 goedgevulde boodschappentassen ter waarde van 50 euro verloot. De ingevulde loten kunnen worden ingeleverd in de tonnen bij Albert Heijn, Plus en Lidl. Een leuke actie van de centrum ondernemers en nog een extra reden om ook in deze feestmaand lokaal te kopen!

Lees meer...

Dickens Fair

Na drie jaar terug op de Bennekomse evenementenkalender: de gezellige tweedaagse Kerstmarkt! Een markt met 100 kramen en optredens van 40 koren en muziekgroepen, alles in de klassieke sfeer van Charles Dickens. Kijk voor het laatste nieuws op www.dickensfairbennekom.nl

Lees meer...

Sinterklaas komt weer!

Lieve kinderen, zaterdag 3 december komt Sinterklaas nog een keer naar ons mooie dorp! Tussen 13.00 uur en 16.00 uur bezoeken Sint en de Pieten alle winkels in het Bennekomse centrum. De winnaars van de kleurplaat en letteractie ontvangen zaterdag ook hun prijs. Kom je ook?

Lees meer...

De oliebollenkraam is er weer

De kraam van de Oliebollen Bakkerij is terug op het Van Slootenplein. Van maandag tot en met zaterdag kun je terecht bij de zussen Nathalie en Lianda voor vers gebakken oliebollen, appelflappen en andere specialiteiten. Zoals altijd is Oudejaarsdag de laatste dag dat ze in het Bennekomse centrum te vinden zijn.

Lees meer...

Intocht Sinterklaas

Wat een prachtig welkom kreeg Sinterklaas in het Bennekomse centrum! De kinderen zongen, dansten, gingen met Sint en de Pieten op de foto. En toen het al een beetje donker werd was er een fantastische lampionnenoptocht door het dorp. Sinterklaas ging voorop, in een verlichte koets. Alle Pieten en zelfs de muzikanten droegen vrolijk gekleurde lichtjes. Honderden kinderen liepen mee met hun kleurrijke lampionnen. Wat een mooi gezicht!

Lees meer...

Feestverlichting

De sfeervolle feestverlichting brandt weer in het Bennekomse centrum! Hoewel we dat misschien vanzelfsprekend vinden, is er dit jaar door de ondernemers extra over nagedacht. Hoe doe je dat, in een tijd waarin van ons allemaal gevraagd wordt om aan energiebesparing te doen? Na onderling overleg is ervoor gekozen om de verlichting wel op te hangen, maar korter te laten branden. De feestverlichting brandt nu van 7.30 - 9.00 uur en van 17.00 - 21.30 uur.

Lees meer...

59

WINKELS

14

EVENEMENTEN

16

HORECA

6

ZIEN & BELEVEN