Gratis parkeren in heel Bennekom!

Bennekoms nieuws

Tussen 5 en 31 december ontvang je bij iedere aankoop vanaf 15 euro in één van de winkels in het Bennekomse centrum een lot. Wekelijks worden er 200 Bennekom cadeaubonnen ter waarde van 10 euro en 15 goedgevulde boodschappentassen ter waarde van 50 euro verloot. De ingevulde loten kunnen worden ingeleverd in de tonnen bij Albert Heijn, Plus en Lidl. Een leuke actie van de centrum ondernemers en nog een extra reden om ook in deze feestmaand lokaal te kopen!

Na drie jaar terug op de Bennekomse evenementenkalender: de gezellige tweedaagse Kerstmarkt! Een markt met 100 kramen en optredens van 40 koren en muziekgroepen, alles in de klassieke sfeer van Charles Dickens. Kijk voor het laatste nieuws op www.dickensfairbennekom.nl

Lieve kinderen, zaterdag 3 december komt Sinterklaas nog een keer naar ons mooie dorp! Tussen 13.00 uur en 16.00 uur bezoeken Sint en de Pieten alle winkels in het Bennekomse centrum. De winnaars van de kleurplaat en letteractie ontvangen zaterdag ook hun prijs. Kom je ook?

De kraam van de Oliebollen Bakkerij is terug op het Van Slootenplein. Van maandag tot en met zaterdag kun je terecht bij de zussen Nathalie en Lianda voor vers gebakken oliebollen, appelflappen en andere specialiteiten. Zoals altijd is Oudejaarsdag de laatste dag dat ze in het Bennekomse centrum te vinden zijn.

Wat een prachtig welkom kreeg Sinterklaas in het Bennekomse centrum! De kinderen zongen, dansten, gingen met Sint en de Pieten op de foto. En toen het al een beetje donker werd was er een fantastische lampionnenoptocht door het dorp. Sinterklaas ging voorop, in een verlichte koets. Alle Pieten en zelfs de muzikanten droegen vrolijk gekleurde lichtjes. Honderden kinderen liepen mee met hun kleurrijke lampionnen. Wat een mooi gezicht!

De sfeervolle feestverlichting brandt weer in het Bennekomse centrum! Hoewel we dat misschien vanzelfsprekend vinden, is er dit jaar door de ondernemers extra over nagedacht. Hoe doe je dat, in een tijd waarin van ons allemaal gevraagd wordt om aan energiebesparing te doen? Na onderling overleg is ervoor gekozen om de verlichting wel op te hangen, maar korter te laten branden. De feestverlichting brandt nu van 7.30 - 9.00 uur en van 17.00 - 21.30 uur.

Hebben jullie ook alweer zin in het grote feest? Mijn Pieten en ik kunnen bijna niet meer wachten! We hebben de laatste pakjes ingepakt en zijn weer onderweg naar Nederland.

Zaterdag 2 Juli begint de Bennekomse Bigband Triple B met de feestelijkheden rond haar 25 jarig bestaan. Die dag is er in het centrum van Bennekom een heuse Summer Jam. Vanaf 2 uur zijn er swingende optredens van de bigband in de muziektent. Tussendoor zijn er korte verrassingsoptredens van kleine groepjes jazz muzikanten op verschillende plekken in het dorp. Vanaf 5 uur speelt het Triple B jazzcombo in Het Oude Postkantoor in Bennekom, en tussen half 8 en 10 uur is daar ook een spetterende jamsessie. Wij hebben er ongelooflijk veel zin en hopen op goed weer en veel publiek.

11 Juni is het weer zover! We gaan er weer een mooi feestje van maken!

Lekker Bennekoms!!

Vanaf 16.00 uur staat het van Slootenplein bij de Muziektent weer vol met het gezelligste terras van Bennekom. Met live muziek en culinaire hoogstandjes van onze lokale horeca ondernemers! Muntverkoop vanaf 15.00 uur.

60

WINKELS

15

EVENEMENTEN

15

HORECA

6

ZIEN & BELEVEN