Gratis parkeren in heel Bennekom!

Bouw Adviesbureau Buizer (BAB)

BOUW ADVIESBUREAU BUIZER (BAB) is al vele jaren een volstrekt onafhankelijk erkend bouw adviesbureau.

Ons werk bestaat uit het verzorgen van opleveringen van nieuwe woningen, bouwkeuringen bij aankoop en verkoop, bouwadvies in de ruimste zin. Daarnaast keuren wij regelmatig gebouwen, complexen en wijken voor beleggers en bijvoorbeeld investeerders.

Op het gebied van onderhoud doen wij inspecties, controles, maken MJOP,s en begeleiden wij de onderhoudswerkzaamheden, technisch beheer.

Gaat het om geschillen of bouwschade dan moet u bij BAB zijn om onderzoek te doen en een expertise rapportage of schade rapportage op te laten maken,. Wij ondersteunen bij juridische bouw kwesties de rechtbank, de advocatuur en particulieren en rechtsbijstandverzekeraars.

Ook verzorgen wij vooropnames, nulmetingen voor het geval er schade zou kunnen gaan ontstaan door omgevings bouwwerkzaamheden Ten slotte zijn wij energiebesparingsadviseur als het gaat om het verduurzamen van uw vastgoed.

Wij beschikken over de nodige apparatuur om ons werk te ondersteunen. Met een warmtebeeld camera kunnen wij bijvoorbeeld de gebouwschil opnemen en gebreken bloot leggen. Graag verwijs ik u naar de website voor meer informatie.

Heeft u een vraag mail of bel dan even, wij hebben vast een goed voorstel om uw probleem op te lossen of anders handen en voeten te geven. Wij zijn uw graag objectief en onafhankelijk van dienst. Kernwoorden zijn snelheid, kwaliteit, zorgvuldigheid en onafhankelijkheid en dat alles voor gunstige tarieven.

Contact ons voor meer informatie.

Contact gegevens

Bovenweg 1  14
6721HT Bennekom

0318 - 430 375

Website

Maandag: 09.00 - 21.30
Dinsdag: 09.00 - 21.30
Woensdag: 09.00 - 21.30
Donderdag: 09.00 - 21.30
Vrijdag: 09.00 - 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Ga terug

58

WINKELS

14

EVENEMENTEN

14

HORECA

6

ZIEN & BELEVEN