Gratis parkeren in heel Bennekom!

C1000 Snetselaar legt 20 extra parkeerplaatsen aan

nieuwe parkeerplaatsen Snetselaar Bennekom

Na jarenlange twijfel en onzekerheid is nu een einde gekomen.C1000 Snetselaar mag op eigen terrein 20 extra parkeerplaatsen aanleggen. Vanaf komende week zal gestart worden met de aanleg, en als er door de winterse omstandigheden geen roet in het eten wordt gegooid zullen medio maart de parkeerplaatsen in gebruik worden genomen.

C1000 ondernemer Henry Snetselaar is een opgelucht man: We zijn zeven jaar bezig geweest om dit uiteindelijk te kunnen realiseren, door diverse omstandigheden moest het telkens worden uitgesteld, maar gelukkig is het nu eindelijk zover om te kunnen starten met de aanleg hiervan.
Het was ook hard nodig om deze plekken te gaan realiseren, grote delen van de week hadden wij  te kampen met een hoge parkeerdruk, met de aanleg van deze 20 extra parkeerplaatsen kunnen we onze consumenten nu nog beter van dienst zijn, en daar zijn we heel blij mee.

Over de parkeerplekken
De parkeerplaatsen zullen aansluiten op de parkeerplaatsen op het kerkplein, Henry Snetselaar hierover:Er zal op het huidige Kerkplein een doorgang naar de nieuwe parkeerplekken komen, de huidige in en uitritten zullen gehandhaafd blijven, tevens zullen deze plekken openbaar zijn en net als op het kerkplein zullen ook deze plekken gratis te gebruiken zijn. Tevens zijn we ook best wel trots dat we op eigen grond en eigen kosten dit  kunnen  gaan neerzetten, en ook binnen de gemeente Ede werd hier veel waardering voor uitgesproken.
Wij hopen voor de Pasen de extra parkeerplaatsen aangelegd te hebben en kunnen dan onze consumenten in totaal 107 gratis parkeerplaatsen aanbieden besluit Snetselaar zijn verhaal.

Ga terug

Nieuws menu

2024

Geen nieuws beschikbaar.

59

WINKELS

12

EVENEMENTEN

16

HORECA

6

ZIEN & BELEVEN