Gratis parkeren in heel Bennekom!

Lieve kinderen van Bennekom

Hebben jullie ook alweer zin in het grote feest? Mijn Pieten en ik kunnen bijna niet meer wachten! We hebben de laatste pakjes ingepakt en zijn weer onderweg naar Nederland.

Natuurlijk kom ik ook weer een bezoek brengen aan jullie mooie dorp, namelijk op 12 november. Het programma ziet er dit jaar iets anders uit.

We verwachten om 16.00 uur bij het podium aan te komen. Let op! Dit is een uur later dan normaal dit ivm de lichtjesoptocht in de schemering. De DJ is al vanaf 15.15 uur op het podium aanwezig. Na een kort programma zal ik net als anders naar de muziektent lopen. Bij de muziektent kunnen kinderen tot en met 6 jaar een lampion ophalen (op=op). Ben je ouder? Vraag papa en mama dan even een lampion of ander lichtje mee te nemen. Vanaf de muziektent stap ik weer in de koets, waarna de lichtjesoptocht gaat starten. Omdat het al wat donker is, hebben we de koets voor de optocht verlicht en willen we jullie vragen mee te lopen met wat extra feestelijke lampjes en lampionnen. Route rondrit: Kerkhoflaan, Schoolstraat, Prins Bernardlaan, Strooijweg, Dorpstraat, Kerkstraat,Hof van St. Pieter, Broeckhuysenstraat, Hof van Putten, Grietjeshof, Jonkersloetlaan en we sluiten af op de Achterstraat.

Wij zouden het leuk vinden als het dorp weer helemaal volstaat met kinderen, jij komt toch ook?

Groetjes van Sint en de Pieten

Ga terug

Nieuws menu

2024

Geen nieuws beschikbaar.

59

WINKELS

12

EVENEMENTEN

16

HORECA

6

ZIEN & BELEVEN